Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

okruglistoUO ARAuBiH  je donio Odluku o održavanju Okruglog stola ARAuBiH, koji će se održati na Smetovima, 13.04.2014. godine u 12:00 sati.

 

Pozivaju se predstavnici svih Radio klubova, istaknuti radioamateri i zainteresovani članovi ARAuBiH da prisustvuju Okruglom stolu i doprinesu donošenju zaključaka koji će osigurati uspješan rad Izborne sjednice Skupštine ARAuBiH i usvajanje programskih ciljeva za naredne dvije godine.

Radioamateri koji neće moći doći na Smetove, mogu  u pismenoj formi dostaviti svoja mišljenja i prijedloge koji se odnose na:

-       Program rada ARAuBiH za naredne dvije godine

-       Poboljšanja u ostvarivanju finansijskih sredstava za realizaciju Programa rada

-       Prijedlog kandidata za sve funkcije i organe ARAuBiH za naredne dvije godine, sa kratkim referencama predloženih kandidata i njihovim pristankom za obavljanje tih funkcija

-       Prijedlog izmjena Statuta ARAuBiH u svrhu poboljšanja organizovanosti ARAuBiH

-       Prijedlog radioamaterskih aktivnosti koje podržava ARAuBiH i Projekata koje treba realizovati.

-       kritike dosadašnje prakse i aktivnosti ARAuBiH

Uvodno izlaganje na Okruglom stolu će pripremiti predsjednik Skupštine ARAuBiH Aleksandar Mastilović, koje će prethodno biti objavljenop na web-u.

Molimo učesnike da se prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. za učešće na okruglom stolu i svoje prijedloge pripreme u pismenom obliku, kako bi uspješnije organizovali ovaj skup.

.

Kontakt

ARAuBIH
Derviša Numića 6
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Sekretar/Kancelarija:
+387 (0)62 196 322

Banka

Brojevi računa:
Uplate iz BiH:
101 101 00732093 31
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA39 1011 0100 7320 9331
SWIFT:  PBSCBA22