Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

U protekloj godini smo se angažovali da poboljšamo komunikaciju ARAuBiH sa svojim članstvom i radioamaterskom zajednicom.  Posjete našoj web stranici www.arabih.org je utrostručena. 
Urednik i administrator stranice Damir Zubović, E73BI poziva sve radioamatere da dostavljaju informacije o svojim aktivnostima i aktivnostima radio klubova. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Emiru Jusiću, E74JE  na realizaciji i postojanju web usluge Asocijacije radioamatera u Bosni i Hercegovini.
Emir je  tvorac, dizajner i glavni administrator, a u  dugogodišnjem postojanju  stranice nikad nije pomenuo cijenu izrade i koštanja  iste.
Obzirom da živimo u vremenu kad se još jedino ne plaća broj odbijenih HF talasa od jonosferu, želja nam je da članstvo bude upoznato da postoje i ovakvi donatori.
ARAuBiH mu je zahvalna i želimo mu dobro zdravlje, sreću i uspjeh u radu.    
 
Emir Jusić je potekao iz YU4EBR Bratunaćkog Radio kluba, a QRQ i contesting je usavršio tokom studija u Sarajevu, kao aktivista i domaćin radio kluba YU4FRS.
Sada živi u Njemačkoj i pozivni znak mu je DL4CC ali i dalje se takmiči kao  predstavnik Bosne i Hercegovine u QRQ ...HST takmičenjima.
 
Na HQ takmičenja putuje iz DL i više puta je bio član reprezentacije BiH. Za HQ 2013 očekujemo ga u Sarajevu.
Iskoristi ćemo tu priliku i uručiti Zlatnu plaketu koju smo mu dodjelili na svečanoj sjednici Skuštine ARAuBiH, održanoj u decembru prošle godine.
 
Veliki TNX...CU...GL DR OM !

Kontakt

ARAuBIH
Derviša Numića 6
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Sekretar/Kancelarija:
+387 (0)62 196 322

Banka

Brojevi računa:
Uplate iz BiH:
101 101 00732093 31
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA39 1011 0100 7320 9331
SWIFT:  PBSCBA22