Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Poštovani prijatelji,

kako ste vjerovatno svi primijetili, ove godine su bili vidljivi problemi sa prijemom LOG-ova za ovogodišnji E7 Activity contest, a razlozi su bili tehničke prirode. Kako  smo mi amateri a ne profesinalci, hi, probleme smo pokušavali riješiti na brzinu i, baš onako, amaterski, što smo na kraju i uspjeli ali eto ostaje nam nauk za ubuduće... Nadamo se da sljedeće godine nećemo imati ovakvih i sličnih problema, a što ćemo pokušati riješiti uvođenjem nove mail adrese koja će služiti isključivo za prijem LOG-ova za V/U/SHF conteste.

Pošto se dešavalo što se dešavalo, molimo vas da nam oprostite ako bude nekih pogreški u rezultatima, jer postoji mogućnost da nismo uspjeli iščupati sve dnevnike poslate za ovogodišnji E7 Activity contest. Ako se netko pronađe da je oštećen u plasmanu, mi ćemo pokušati načiniti naknadnu ispravku.

Zahvaljujemo se svima na ovogodišnjem učešću u E7 Activity contestu, s nadom da će nas dogodine biti više, a da će sa naše strane biti do kraja riješeni problemi sa prijemom vaših LOG-ova, na obostrano zadovoljstvo, naravno.

Konačne rezultate E7 Activity 2017. contesta imamo ovdje i isti su posloženi po kategorijama i postignutim rezultatima kroz periode, te konačnim zbrojem svih perioda. Diplome će biti spremne, a po isteku žalbenog roka od 30 dana dok će dodjela istih biti upriličena na nekom od skupova koje će organizirati ARAuBiH, tko želi da mu se iste dostave poštom neka nas o tome i pismeno izvijesti.

Svima želimo da do početka nove sezone poboljšaju svoju opremu koju koriste s nadom da se čujemo i postignemo što bolje rezultate, kako u E7 Activityju, tako i u svim ostalim V/U/SHF contestima sljedeće godine.

73 de ARAuBiH

 

Kontakt

ARAuBIH
Derviša Numića 6
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Sekretar/Kancelarija:
+387 (0)62 196 322

Banka

Brojevi računa:
Uplate iz BiH:
101 101 00732093 31
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA39 1011 0100 7320 9331
SWIFT:  PBSCBA22